Klanten vertellen

Raymond van Zeist Personal Trainer

Remon van Zeist heeft van jongs af aan heb een grote passie voor uiteenlopende sportdisciplines. Lees meer ,,Al 20 jaar ben ik actief in de fitnessbranche, heb ik diverse opleidingen gevolgd en ruime ervaring opgebouwd binnen deze branche; personal training, mental coaching en diverse groepslessen zoals hardlopen, bootcamp en spinning. Door mijn achtergrond heb ik veel kennis en ervaring op het gebied van coaching, conditieverbetering en gewichtscontrole. Dagelijks werk ik met de apparatuur waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan, voor mij en mijn klant. De apparatuur van de fitnessmakelaar voldoet aan mijn eisen en over Albert kan ik kort zijn; die levert wat hij beloofd”.
Sluit

René Diks Eigenaar The Gym Apeldoorn

Het zijn niet alleen trainingen die ik geef, verandering van mindset en leefstijl komen daarbij ook om de hoek kijken. Lees meer Focus en bewustwording zijn belangrijke aspecten als het gaat om verandering van leefstijl. Het gaat er niet om hoe snel of hoe groot je stappen zet, maar het feit dat je ze zet is vele malen belangrijker. Het moet tegenwoordig allemaal groot, groter en nog veel groter, maar waarom? Daarmee verliezen we juist onze kracht, focus en bewustwording. Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Juist in die kleine details vinden Albert en ik elkaar. Albert zoekt in mijn Gym naar de details om het geheel nog beter te laten functioneren; dat waardeer ik!
Sluit

Romy Oonk Personal Trainer

Mijn naam is Romy Oonk en ik werk sinds mijn 22e als personal trainer. Voor mijn werk bij The Gym als personal trainer heb ik ook groepslessen gegeven (Les Mills) en begeleid ik mensen in de fitness naar hun doel. Lees meer De sport die ik zelf altijd beoefend heb is atletiek met als discipline de 800m en de 1500m. Hier heb ik op een gegeven moment helaas mee moeten stoppen door een knieblessure.
Wat ik mooi vind, is dat elke sporter op zijn eigen manier zijn/haar sport beoefent en hier voldoening uit haalt en doelen bereikt. De ontlading en voldoening die er bij iemand uitkomt vind ik erg mooi om te zien. In mijn samenwerking met Albert zie ik de passie die hij heeft voor de apparatuur die hij levert. Ik hoef het maar te vragen en het wordt geleverd.

Sluit

HCC Hoeksch Conditie Centrum

Na vele gesprekken met diverse leveranciers mogen wij concluderen dat we buitengewoon tevreden zijn met Fitnessplace.nl. Ook na de levering een goede service en goed contact.

Real Fitness SportcentrumRijssen

Snelle service, goede leveringen en korte lijnen is wat Fitnessplace.nl wat ons betreft het beste omschrijft. Door de jarenlange ervaring en het grote netwerk kunnen ze snel en scherp geprijsd (bijna) alles leveren.