Klanten vertellen

Mike Kamperman Eigenaar Trisport B.v.

De samenwerking met Albert is erg prettig. De communicatie is erg snel en alles is bespreekbaar. De Fitness Makelaar kan in principe alles voor je regelen. Nadat de Fitness Makelaar alle apparatuur voor onze sportschool had geregeld wilden wij last minute nog een crossfit rek geleverd en geplaatst hebben. Dit was dan ook in een dag geregeld. Lees meer Albert is snel in de communicatie en heeft voor al mijn vragen een gepaste oplossing. Ook gebruikte apparatuur opnieuw gespoten en met nieuw beklede kussens was geen enkel probleem. Wij zijn heel tevreden, de foto spreekt boekdelen.
Sluit

Bas Josiassen Eigenaar van Artisport Veldhoven en Meerhoven

Vanuit mijn opleiding CIOS en stage ben ik in de fitnesswereld terecht gekomen. Ik heb op het juiste moment de kansen gepakt die op mijn pad voorbij kwamen. Het werken met Albert van de Fitness Makelaar ervaar ik als zeer positief. Lees meer De Fitness Makelaar is altijd goed bereikbaar, heeft een snelle service, denkt klantgericht mee en Albert is altijd in voor een goed gesprek met bakkie koffie. Door de verschillende mogelijkheden en de gegarandeerde service die de Fitness Makelaar biedt ervaar ik de samenwerking met Albert als zeer prettig.
Sluit

Ruud Graafland Eigenaar Van Flexx Gym Gouda, Waddinxveen, Moordrecht en Boskoop

20 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met deze sport en in no time verslaafd geworden aan het ijzer. Uiteindelijk is in 2012 de droom om zelf een sportschool te mogen openen uitgekomen en vanuit hier hebben we uitgebreid naar meerdere locaties. Buiten het ondernemen vind ik het een prachtig iets om te zien hoe mensen uiteindelijk hun doelen behalen waarvoor ze naar de sportschool zijn gekomen. Lees meer De samenwerking met de Fitness Makelaar ervaar ik als zeer positief, Albert denkt graag mee naar oplossingen en ideeën ter verbetering van de club. Hij komt de gemaakte afspraken na en staat dag en nacht klaar voor je. Verder vind ik zijn service een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. Er is keuze uit een groot assortiment. En wanneer je iets zoekt wat niet in de webshop op voorraad is, hoef je maar een berichtje te sturen en Albert gaat voor je op zoek.
Sluit

Danny Massing Total Body Center Waddinxveen

“Eerlijke goede service. Op tijd met leveren en een goede prijs – kwaliteit verhouding. Na levering zijn de after-sales contacten en de service en onderhoud ook prima geregeld”

Songül Kaya Lelygym in Lelystad

Door onze goede samenwerking hebben wij onze fitness- en cardioapparatuur kunnen vernieuwen Zoals wij dat in gedachten hadden. Er werden ons mogelijkheden geboden waar we eerder nooit aan gedacht hadden en het resultaat was boven verwachting.

Anil Ghiraw Gym-Inn Lelystad

Een makelaar die meedenkt met de ondernemer. Een hele fijne samenwerking en dito afhandeling.

Remon van Zeist Personal Trainer

Remon van Zeist heeft van jongs af aan heb een grote passie voor uiteenlopende sportdisciplines. Lees meer ,,Al 20 jaar ben ik actief in de fitnessbranche, heb ik diverse opleidingen gevolgd en ruime ervaring opgebouwd binnen deze branche; personal training, mental coaching en diverse groepslessen zoals hardlopen, bootcamp en spinning. Door mijn achtergrond heb ik veel kennis en ervaring op het gebied van coaching, conditieverbetering en gewichtscontrole. Dagelijks werk ik met de apparatuur waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan, voor mij en mijn klant. De apparatuur van de fitnessmakelaar voldoet aan mijn eisen en over Albert kan ik kort zijn; die levert wat hij beloofd”.
Sluit

René Diks Eigenaar The Gym Apeldoorn

Het zijn niet alleen trainingen die ik geef, verandering van mindset en leefstijl komen daarbij ook om de hoek kijken. Lees meer Focus en bewustwording zijn belangrijke aspecten als het gaat om verandering van leefstijl. Het gaat er niet om hoe snel of hoe groot je stappen zet, maar het feit dat je ze zet is vele malen belangrijker. Het moet tegenwoordig allemaal groot, groter en nog veel groter, maar waarom? Daarmee verliezen we juist onze kracht, focus en bewustwording. Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Juist in die kleine details vinden Albert en ik elkaar. Albert zoekt in mijn Gym naar de details om het geheel nog beter te laten functioneren; dat waardeer ik!
Sluit