Over De Fitnessmakelaar

Albert van de Fitnessmakelaar

Het idee achter de Fitnessmakelaar is werken gericht op gemak. Ik ben simpelweg makelaar in alle benodigdheden op het gebied van fitness, van kettlebells tot loopbanden. Ik ken alle grote spelers op de markt van fitnessapparatuur, bijproducten en sportvoeding, en breng vraag en aanbod op een makkelijke makende manier bij elkaar.


Ondernemers komen bij me met een idee hoe het eruit moet zien en samen werken we dat uit tot een passende oplossing voor het specifieke budget, de ruimte en functionaliteit die zij beogen. De klant betaalt overigens geen meerprijs voor mijn dienstverlening en alle producten kunnen eventueel worden gefinancierd. Het verdienmodel komt voort uit de bijdragen die leveranciers betalen.


In sommige gevallen wordt mij zelfs gevraagd om een geheel ontwerp te maken voor een (her)inrichting van een complete sportschool. Inmiddels heb ik zoveel gezien en gedaan dat ik in staat ben om met passie, praktisch inzicht en kennis van de sportschool een compleet plan te kunnen opleveren indien gewenst met een 3D tekening zodat er vooraf echt duidelijk is hoe het gaat worden.


Ik vind mijn voldoening door eropuit te gaan en me te verdiepen in de laatste trends. Ik ben er nog trots op te kunnen zeggen dat ik voor alle aanvragen, tot nu toe, een passende leverancier heb kunnen vinden.


Marieke van de Fitness Makelaar

Ik ben Marieke van de Vlag, geboren in 1982 in Apeldoorn. Na het behalen van het diploma sociaal pedagogisch werk ben ik in de zorg gaan werken. Eerst als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Daarna als centralist op een zorgcentrale en later als intercedent bij een bemiddelingsbureau gespecialiseerd in zorg en welzijn. De combinatie van zorg, planning en klantcontact maakt mijn werk extra uitdagend!


Naast mijn werk en mijn gezin is sporten een heel belangrijk onderdeel van mijn leven. Het liefst sport ik elke dag, waarvan hardlopen en krachttraining favoriet zijn.


Sporten is goed voor lichaam en geest, maar ontspanning mag ook zeker niet ontbreken. Om deze reden ben ik een opleiding tot sportmasseur gaan volgen. Met regelmaat een sportmassage krijgen zou voor iedere sporter goed zijn!


Ik vind het heel belangrijk om fit en gezond te blijven. Niet alleen voor mijzelf, maar voor iedereen. Naast de massages die ik geef, verzorg ik looptrainingen aan groepen en 1 op 1 begeleiding. Samen doelen stellen en kijken hoe we dit kunnen bereiken en uiteindelijk het doel behalen geeft mij steeds weer energie.


En dat is wat we bij de Fitness Makelaar ook doen. Door klantgericht te werken proberen we goed mogelijk te voldoen aan de verwachtingen en wensen van de klant.

Wat klanten zeggen