Over De Fitnessmakelaar

Albert over de Fitnessmakelaar

Het idee achter de Fitnessmakelaar is werken gericht op gemak. Ik ben simpelweg makelaar in alle benodigdheden op het gebied van fitness van kettlebelts tot fietsen. Ik ken alle grote spelers op de markt van fitnessapparatuur, bijproducten en sportvoeding en breng vraag en aanbod op een makkelijke makende manier bij elkaar.


Ondernemers komen bij me met ongeveer een idee van hoe het eruit moet zien en samen werken we dat uit tot een passende oplossing voor het specifieke budget, de ruimte en functionaliteit die zij beogen. De klant betaalt overigens geen meerprijs voor mijn dienstverlening en alle producten kunnen eventueel worden gefinancierd. Het verdienmodel komt voort uit de bijdragen die leveranciers betalen.

Al op 12-jarige leeftijd werkte ik in de zaak van zijn vader. Dat betekent dat ik eigenlijk al 20 jaar meeloop in die wereld... Ondernemen zit dus in zijn bloed en in 2016 startte ik met Fitnessplace.nl, dit jaar opgevolgd door de Fitnessmakelaar. Mijn broer Sander voert het dagelijks bewind bij Fitnessplace.nl en ik onderhoud de klantcontacten.


Ik vind mijn voldoening door eropuit te gaan en me te verdiepen in de laatste trends. Ik ben er nog trots op te kunnen zeggen dat ik voor alle aanvragen, tot nu toe, een passende leverancier heb kunnen vinden.


Practice what you preach is mij altijd geleerd en nog niet zo lang geleden was ik fit en daar voelde ik me goed bij. Afgelopen tijd is daar het slop in gekomen. Ik zit veel op de weg en eet niet altijd op de juiste tijden en al helemaal niet gezond. Van sporten kwam niet veel en ik kreeg opeens last van pijntjes in mijn onderrug en schouders, ik was vaak moe en kreeg sneller last van blessures áls ik wat deed. Het sporten heb ik dus serieus weer opgepakt, want zeg nou zelf, je neemt in dit vak toch geen advies aan van iemand die nooit een apparaat of gewicht aanraakt?

Wat klanten zeggen